Tuesday, December 14, 2010

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-18!

diraikan dengan penuh gilang-gemilang

Baru saje menghadiri sambutan ulang tahun syarikat yang ke-18. Memang grand habis-habisan ditambah pulak dengan kedatangan Faizal Tahir dan Adibah Noor, so agak rugi pada sape2 yang tak dapat datang hari tu...

sebelum masuk ke dewan

First time dapat pakai dress! I loikeeee!! memang gian nak pakai lagi...tee hee ;p

pose dgn tasya DJ radio ERA

Tasya datang meraikan suami tersayang naik pentas untuk anugerah CDM....


with our GREAT LEADER....CDM siti rohana
seorang yang sangat humble. tak pernah lokek dengan senyuman dan kata2 motivasi. pencetus revolusi network marketing di Malaysia ini telah melahirkan ratusan jutawan hasil air tangan beliau. Bersyukur kerana berada di bawah kepimpinan beliau!


CDM kak Jue dengan rekaan Rizman Ruzaini! kelass gitew~ menjadi idola dan kesayangan ramai...

bersama CDM kak Lini yang banyak memberi tunjuk ajar dan nasihat untuk berjaya dalam biz ni. Kau teristimewa!


with CDM kak zaida and her hubby

ibu kepada 6 org cahaya mata yang berpandangan jauh dan bercita-cita tinggi. walaupun memulakan bisnes tanpa pengetahuan sang suami...tapi kerana niat baik untuk menambah pendapatan keluarga, kejayaan mendapatkan 5 kali pakej pelancongan percuma bersama suami dan income mencecah puluhan ribu ringgit...akhirnya si suami pula yang meletakkan jawatan sebagai pengurus sebuah syarikat. WELL DONE KAK ZAIDA!ni pulak pose bersama CDM Dr. Aisyah. Dah lama terfikir, kenapa agaknya doktor pun join? Bukan ke doktor lagi busy? Ringkas je jawapan Dr. Aisyah..."akak dan suami (CDM Dr. Hafiz) yakin dengan produk syarikat terutama sekali PREMIUM BEAUTIFUL. Dan... kami mencari KEBEBASAN MASA!"with Said and my biz partner next year kita pulak akan ke pentas itew!

We all dengan kepimpinan CDM kak Jue. Dah macam satu family daa...sgt happening!           tuah badan dapat Suzuki Swift sebijik semasa acara penutup! 

pulang dengan penuh semangat... Tunggu kehadiran kumpulan kami tahun depan untuk naik ke pentas perdana itu!!! ATTACK..ATTACK!
 No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...