Saturday, December 25, 2010

my FIRST BORN BABY

rasenye hujung minggu ni or next week kena hantar my darling jumpa doktor! dah berapa KM daa...teringat balik mase mula2 dapat sentuh, belai and jaga dia....macam tak percaye, one of my dreams came TRUE!! SUNGGUH!!
in just 3 months...not that bad isn't it?

yelah, maybe ade org akan cakap, "alaa...vios je pun..." 
yes, i can afford a Vios, but then i have to 'cut down' every expenses like shopping, allowance for my beloved parents, makan2 and also jalan2! sanggup ke u olz?? hisshhhhhhh...mintak simpang! especially bab2 shopping and duit saku parents aku memang tak buleh nak cut sebab shopping is like a mind therapy..hehehe, and sampai ke hati korang nak potong elaun mak ayah?? isk..isk..jangan buat gitu ye kawan2 sbb nanti confirm anak kita akan buat mcm tu jugak pada kite nanti! 'Allah bayar cash je sekarang..'

by the way, memang macam mimpi je mase mula2 bawak kete ni...after 3 months doing this business, CDM kak Lini and Said dah bagi hint and terus bawak pegi ke showroom, sain mane2 yang patut, settle downpayment and the next two weeks terus dapat pegang stereng! 

so guys, kejayaan yang besar bermula dengan kejayaan yang kecil...
sikit2 lama2 jadi bukit...
satu-persatu impian jadi kenyataan...
saya juga bermula dari kosong, tetapi digilap, dicanai dan dibimbing sedikit demi sedikit...



wonder how did I run this business as a part time and generate 5 figure per month? just give me a call to know more and be part of our team!!

plus, FREE HONG KONG-DISNEYLAND vacation to be grabbed!!

019-3341273

1 comment:

Nurun Nadia said...

Cik...Saya nak tahu resepi kejayaan cik boleh??? Ni no tel saya(dot..dot..dot..)...hihi..Alamak,cik dah tak kenal saya lagi?sampai ati cik...hihi

Tahniah ainee ats kejayaan yg dibina...Syukur alhmdulillah ats rezeki kurniaan Allah kpd kau..:)

Hm...aku mmg nak 'resepi' ko ni..tapi x nak kat sini...nak face to face leh...lgi masyuk...buleh ka???hihi...

Act,aku baru je miscarriege last month...n insyaAllah dalam usaha untuk kandungan kedua (doakan aku)...So,aku nak tye ttg penggunaan premium beatiful tu utk case mcm aku...Will u?

(ko kena reply walaupun aku tahu ko bz..kalau x aku kecik ati!) :P

Wsalam...From mom to be (Amin) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...